Karriärvägledning

Hitta rätt väg i din karriär med vår vägledning

Man i gul arbetshjälm står på ett lager.

Vi är din resurs för att nå dina mål!

Karriärvägledning är ett program för dig som är osäker på vad du vill eller vad du kan arbeta med i framtiden. Är du inskriven på Arbetsförmedlingen kan du ha rätt att delta i programmet. Hos oss får du stöd med att öka din karriärkompetens och hitta rätt på arbetsmarknaden, genom att göra väl genomtänkta och hållbara val.


Vi sätter dig i fokus! Vårt team av handledare och studie- och yrkesvägledare finns här för dig genom hela processen. Vi kommer att mötas kontinuerligt och vägleda dig till att hitta en lämplig utbildning eller arbetsplats. Våra professionella handledare kommer också att stödja dig i framtagningen av att skapa en karriär- eller framtidsplan som passar dig.

Framgångsrik vägledning för din framtid!

Vi börjar vårt gemensamma arbete med att du får träffa din handledare och din studie- och yrkesvägledare. Tillsammans går ni igenom dina tidigare erfarenheter, kompetenser och intressen. Därefter skapar ni en plan med vad du behöver för att hitta en utbildning eller ett arbete som ska vara långsiktigt lämplig för dig. Vi utgår alltid ifrån dina förutsättningar och behov.Tillsammans med studie- och yrkesvägledaren och handledaren arbetar du på ett strukturerat sätt så att du kan fatta beslut om dina val inför framtiden. Är du intresserad av utbildning stödjer vi dig i kontakten med lärosäten och kommuner. När programmet är slut hos oss har du en karriärplan som tydligt visar på hur du ska gå vidare för att nå dina mål.

Är du intresserad av karriärvägledning hos oss?

Ansök genom att kontakta Arbetsförmedlingen och fråga om du kan vara aktuell för tjänsten Karriärvägledning. Får du ett positivt besked – välj Arbetslivsresurs som leverantör.

Hos oss får du

Här erbjuder vi karriärvägledning

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.