Vi stöttar dig med att finna vägen vidare i karriären

Karriär och Omställning innebär förflyttning. Med den accelererande förändringstakten på arbetsmarknaden blir omställning en naturlig del av yrkeslivet, både för medarbetare och arbetsgivare.

Vägledning mot ditt nästa karriärsteg

Arbetslivsresurs finns vid din sida för att hjälpa dig finna rätt riktning i karriären.
Vi besvarar tillsammans frågor såsom; Vilket är ett lämpligt nästa steg utifrån din kompetens, styrkor och förutsättningar? Är det hos den nuvarande arbetsgivaren som möjligheten finns eller någon annanstans? Behövs kortare kompetensutveckling, längre studier eller finns redan kunskapen för det nya arbetet?

Neddragningar och omställningar är en naturlig del av arbetsmarknadens cykler, även om det kan variera mellan olika branscher och tidpunkter. Med gedigen erfarenhet och moderna metoder kan vi, genom olika omställningsprogram, vägleda människor tillbaka till arbetsmarknaden. Ibland till ett liknande arbete, ibland till ett nytt.

Ett urval av Arbetslivsresurs tjänster inom Karriär och Omställning

…och mycket mer!

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.