Rusta och Matcha

Upptäck olika vägar till ditt nya jobb med Rusta och Matcha! Vi fokuserar på att erbjuda skräddarsytt stöd till arbetssökande som är inskrivna hos Arbetsförmedlingen. Genom vårt individanpassade tillvägagångssätt erbjuder vi det stöd som behövs för att du ska kunna uppnå just dina karriärmål!

Ansök idag

01

Ta kontakt med Arbetsförmedlingen och se om du har rätt till Rusta och Matcha.

02

Om du får ett positivt besked, välj Arbetslivsresurs som leverantör.

03

När Arbetsförmedlingen fattat ett beslut kommer vi att kontakta dig och boka ett möte.

Vad?

Rusta och Matcha drivs av olika aktörer som alla har avtal med Arbetsförmedlingen. Som arbetssökande har du rätt att välja den leverantör som du anser bäst kunna stödja dig i ditt jobbsökande. Genom vår långa erfarenhet av att coacha, stärka och motivera människor som söker jobb kan du vara trygg i att vi uppfyller de krav och standarder som behövs för att kunna ge dig en meningsfull upplevelse.

Vi hoppas att du väljer oss som din leverantör av Rusta och Matcha. Låt oss tillsammans skapa möjligheter och öppna nya dörrar till arbetsmarknaden!

Vem?

Rusta och Matcha är ett program för dig som är inskriven på Arbetsförmedlingen. Det är därför Arbetsförmedlingen som beslutar om du uppfyller kraven för att få delta i programmet. Du kan alltid kontakta oss för att få mer information om vad vi kan erbjuda dig, men beslutet om att få delta i programmet Rusta och Matcha är det alltså Arbetsförmedlingen som tar.

Hur?

Ta kontakt med Arbetsförmedlingen och se om du har rätt till Rusta och Matcha. Om du får ett positiv besked, välj Arbetslivsresurs som leverantör. När Arbetsförmedlingen fattat ett beslut kommer vi att kontakta dig och boka ett möte. Du kan också skicka in intresse via vårt formulär så kontaktar vi dig för mer information.

När du börjar hos oss tilldelas du en jobbkonsult som hjälper dig att kartlägga dina resurser och styrkor. Vi inleder vår gemensamma resa genom att skapa en individuell plan just för dig. Tillsammans väljer du och din jobbkonsult ut de aktiviteter som bäst passar dina behov för att du ska nå ditt mål på arbetsmarknaden. Arbetslivsresurs jobbkonsulter har en variation av utbildningsbakgrunder, såsom personalvetare, socionomer, samhällsvetare, studie och yrkesvägledare, lärare etc. Alla har expertis inom områden såsom CV-skrivning, intervjuteknik, arbetsmarknadskunskap, dolda jobb och nätverkande.

Med vårt Rusta och Matcha program får du:

Läs mer om Rusta och matcha på andra språk

Rusta och matcha medfinansieras av
Europeiska socialfonden.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.