Effektiv hjälp att anställa rätt personal

Behöver du anställa personal?

Att rekrytera personal tar tid och kostar pengar. Låt oss hjälpa dig med att ta fram kandidater som passar dina behov, så får du tid åt kärnverksamheten. Vi erbjuder en effektiv lösning, både ur tids- och kostnadsperspektiv och hjälper dig att hitta rätt person bland alla våra arbetssökande.

Arbetslivsresurs anordnar även jobbmässor och rekryteringsträffar runt om i landet, där du som arbetsgivare kan få ställa ut kostnadsfritt. Ett ypperligt tillfälle att möta personer som i framtiden kan bli dina potentiella medarbetare. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!

Behöver du en praktikant?

Med rätt förutsättningar kan en praktikant bli en värdefull förstärkning i din verksamhet. Det är en också möjlighet att lära upp någon inför en framtida anställning. Såväl privatägda som offentliga organisationer kan dra nytta av att ta emot praktikanter.


Vi hjälper dig att hitta rätt person utifrån dina behov och sköter kontakt och pappersarbete med Arbetsförmedlingen. Praktikanten är försäkrad via Arbetsförmedlingen. Du som arbetsgivare behöver däremot kunna erbjuda praktikanten en handledare eller mentor under praktikperioden.
Kontakta oss om du är intresserad av att ta emot en praktikant!

Man sitter vid dator i kontorsmiljö

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.