Anställ personal
Att anställa personal tar tid. Låt oss hjälpa dig med att ta fram personal som passar dina behov, så får du tid åt kärnverksamheten.

praktik

Behöver du en praktikant?

Med rätt förutsättningar kan en praktikant bli en värdefull förstärkning i ditt företag. Det är en möjlighet att lära upp någon inför en framtida anställning. Du kan ta emot en praktikant om du är en privat eller offentlig arbetsgivare. Det är viktigt att du kan erbjuda praktikanten en handledare eller mentor under praktikperioden. Vi hjälper dig att hitta rätt person utifrån dina behov. Praktikanten är försäkrad via Arbetsförmedlingen. Vi sköter kontakt och pappersarbete med Arbetsförmedlingen.

Kontakta Arbetslivsresurs om du är intresserad av att ta emot en praktikant!

Anställ personal

Behöver du anställa personal?

Att anställa personal tar tid och kostar pengar. Låt oss hjälpa dig med att ta fram personal som passar dina behov, så får du tid åt kärnverksamheten. Vi hjälper dig med en effektiv lösning, både ur tids- och kostnadsperspektiv. Vi hjälper dig att hitta rätt person bland alla våra arbetssökande.

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.