Vi hjälper dig att utvecklas växa stärkas

Om oss

Vi är specialister på att utveckla människor! Med det menar vi att vi har kunskap om vad som krävs för att locka det bästa ur individer, oavsett om man är sjuk eller frisk, medarbetare eller chef. Med vår gedigna erfarenhet av de mest komplexa uppdragen utvecklar vi organisationer, genom att utveckla de människor som arbetar där.

Att jobba med arbetssökande är helt fantastiskt!

– Paulina, Jobbkonsult på Arbetslivsresurs

Vår historia

Arbetslivsresurs bildades 2005 genom en sammanslagning av Arbetslivstjänster och Samhall Resurs AB med syftet att minska ohälsotalen i Sverige. Vi agerar utifrån marknadsmässiga krav, vilket innebär en stor trygghet för våra kunder genom att vi inte drivs av kortsiktiga vinstmål utan arbetar långsiktigt med hållbar utveckling. Vi tar hänsyn till samhällsnyttan! Med cirka 600 medarbetare på 70 orter runt om i hela landet har vi etablerat en stark lokal närvaro och förståelse för regionerna där vi verkar. Vi har djup kunskap om företag, organisationer och de specifika förutsättningarna i varje område. Genom vår landsomfattande närvaro kan vi effektivt hjälpa stora organisationer och erbjuda en enhetlig arbetsmetod oavsett var i landet vi assisterar dem!

Vi finns i hela Sverige

Medarbetare
1
Orter
1

Våra kompetenser

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.