Meny
Rusta och Matcha är en ny tjänst för dig som söker jobb och är inskriven på Arbetsförmedlingen. Målet är att du snabbt ska komma ut i arbete. Vi på Arbetslivsresurs stöttar dig i ditt arbetssökande och matchar dina kompetenser med vårt stora nätverk av arbetsgivare.

 

Vi sätter fokus på dig!
Vi erbjuder professionellt stöd genom Rusta och Matcha. Vi hjälper dig att ta fram dina resurser och att marknadsföra dem så du får ett nytt jobb! Våra Jobbkonsulter vet var jobben finns, även de som inte annonseras ut.

Hos oss får du:

Är du intresserad av studier?
Då har du möjligheten att träffa våra professionella studie- och yrkesvägledare som kan hjälpa dig med dina studieval och guida dig mot rätt utbildning!

Därför väljer många Arbetslivsresurs
Vi har 25 års erfarenhet och har hittills hjälpt ca 250 000 arbetssökande till nytt arbete. Arbetsförmedlingen, privata företag, offentliga arbetsgivare, trygghetsfonder och privatpersoner väljer Arbetslivsresurs för att vi kan arbetsmarknaden, vet var jobben finns någonstans, har erfarna medarbetare och åstadkommer goda resultat.

Så här hjälper vi dig!
Vi påbörjar vårt gemensamma arbete med att göra en individuell plan för dig. Tillsammans väljer vi de aktiviteter och det stöd som just du behöver för att på kortaste möjliga tid nå ett arbete eller hitta en utbildning som tar dig närmare ett arbete. Vi utgår ifrån dina förutsättningar och behov, matchar din kompetens mot arbetsmarknadens efterfrågan och ger dig stöd i ditt arbete med att strukturera ditt jobbsökande. Våra Jobbkonsulter finns till för dig under hela vägen mot målet.

Hur gör du för att få börja på Rusta och Matcha hos oss?
Ansökan görs genom Arbetsförmedlingen. Kontakta din arbetsförmedlare för att se om du kan vara aktuell för tjänsten Rusta och Matcha.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig för mer information om tjänsten!