Meny

Arbetslivsresurs hjälper dig till nytt jobb med Stöd och matchning!

stodochmatchningOm du är inskriven hos Arbetsförmedlingen kan du få hjälp av Arbetslivsresurs till ett nytt jobb genom tjänsten Stöd och matchning. Våra handledare kan arbetsmarknaden, vet vad arbetsgivarna behöver och hur man gör för att få jobbet. En person du helt enkelt kan känna dig trygg med.

Vi sätter fokus på dig!

Vi hjälper dig att ta fram dina resurser och att marknadsföra dem så du får ett nytt jobb! Kanske viktigast av allt, våra handledare vet var jobben finns, även de som inte annonseras ut.

Vi påbörjar vårt gemensamma arbete med att göra en individuell plan för dig. Vi utgår ifrån dina förutsättningar och behov, matchar din kompetens mot arbetsmarknadens efterfrågan och stöttar dig i ditt arbete med att strukturera ditt jobbsökande. Våra handledare finns till för dig under hela vägen mot målet.

Därför väljer många Arbetslivsresurs

Arbetslivsresurs har 25 års erfarenhet av att framgångsrikt hjälpa cirka 10 000 arbetssökande till nytt arbete. Arbetsförmedlingen, privata företag, offentliga arbetsgivare, trygghetsfonder och privatpersoner väljer Arbetslivsresurs för att vi kan arbetsmarknaden, vet var jobben finns någonstans, har erfarna medarbetare och åstadkommer resultat. Vi anpassar vårt program utifrån dina förutsättningar och ger dig ett personligt bemötande.

Med Stöd och matchning hos Arbetslivsresurs får du:

Har du fler frågor? Kontakta oss gärna på stom@arbetslivsresurs.se