Meny

Företag i Arenakoncernen

Nedan återfinner du korta beskrivningar av företagen som ingår i Arenakoncernen Vill du veta mer? Gå in på respektive företags hemsida eller kontakta oss!

Om Impact AS
Impact AS startades år 1997 i Norge och finns sedan 2014 även i Sverige. Impact är ett offensivt konsultföretag med specialisering på Rekrytering, Outplacement och Personlig utveckling. Företaget arbetar bland annat med skräddarsydda koncept för butikskedjor. Impact har idag 16 konsulter med bred erfarenhet och kompetens inom rekrytering, försäljning och företagsledning. Impact har specialiserat sig på rekrytering inom det privata näringslivet där områden som sälj- och marknadsföring utgör en betydande del.

Jobbprat är den del inom Impact som inriktar sig på outplacement och karriärutveckling och som stödjer både uppdragsgivare och enskilda individer i vid nedskärningar i verksamheten.

Från och med december 2012 ingår Impact AS i Arenakoncernen.
Se även www.impactsverige.se

 

impact-logo

 

 

 

 

Om Arena Personal-gruppen
Arena Personal AB grundades år 1994. Från början var företaget inriktat på den kollektiva sektorn, som just upptäckt bemanningsföretagens fördelar. Sedan dess har Arena även inriktat och nischat sig inom ett antal intressanta branscher, vilket visat sig vara lyckosamt. Under åren 2001-2007 förvärvades ett antal företag huvudsakligen i Mälardalsregionen men även ett Sundsvallsbaserat bemanningsföretag. Frigaard Bemanning i Norge förvärvades under 2011 och bytte senare namn till Arena Personal.

Se även www.arenapersonal.com

och www.arenapersonal.no

 

AP--logo-12-03-28-40-mm-gif