Meny

Om tjänsten
Vill du satsa på framtiden med oss på Arbetslivsresurs
Som legitimerad psykolog hos oss arbetar du som ett stöd för såväl företagsledningar som för enskilda chefer, kontaktpersoner och anställda.
Du genomför uppdrag på främst individnivå, men även på grupp-organisationsnivå. Vilket innebär analys, genomföranden och uppföljning. De uppdrag du hanterar kan vara rehabilitering, arbetspsykologiska utredningar, psykosociala arbetsmiljöfrågor, föreläsningar, arbetsförmågeutredningar, kartläggningar, grupphandledning och utveckling av chefer.
Vi söker dig som är erfaren och driven med förmåga att arbeta självständigt men även i samarbete med andra kompetenser. Du har ett brinnande intresse för människor i arbetslivet, en helhetssyn och vill gärna arbeta på ett förebyggande och proaktivt sätt. Vi ser även att du har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt samt social kompetens och är en god lagspelare.
Det är meriterande om du är van att arbeta som konsult

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett arbete i en av Sveriges hetaste framtidsbranscher.
För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas inom koncernen. Vi sitter i attraktiva lokaler centralt i Stockholm och har vi en modern arbetsplats, som vi delar tillsammans med våra systerföretag Arena Personal och World Class. Vi arbetar i ett öppet aktivitetsbaserat kontorslandskap som inbjuder till samarbete och utveckling. Detta är en heltidstjänst som ska tillträdas omgående med hänsyn tagen till eventuell uppsägningstid. Vi erbjuder en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning under sex månader. Resor i tjänsten förekommer.

Om verksamheten
Arbetslivsresurs identifierar, stärker och utvecklar människor till att bli sitt bästa jag. Vi är specialister på att utveckla människor. Med det menar vi att vi har kunskap om vad som krävs för att locka det bästa ur individer, oavsett om man är sjuk eller frisk, medarbetare eller chef. Utifrån vår erfarenhet av de mest komplexa uppdragen utvecklar vi organisationer genom att utveckla de människor som arbetar där.

Ansökan
För ytterligare information är du välkommen att kontakta gruppchef Maria Cucarano, tfn 073 3033063 eller regionchef Jimmy Törnestrand,

Ansök till tjänsten