Meny

Om tjänsten

Är du utbildad studie- och yrkesvägledare är du varmt välkommen till vårt team.

Vi söker en Studie- och Yrkesvägledare till kontoren i Stockholm med omnejd. Som studie-och yrkesvägledare arbetar du främst med projekt som syftar till att få individer i arbete eller utbildning. Du arbetar både självständigt och tillsammans med kollegorna i teamet. I dina arbetsuppgifter ingår till exempel att planera aktiviteter, dokumentera och genomföra insatser som syftar till att deltagaren kommer in i eller tillbaka till arbetslivet alternativt utbildning. Du kan även komma att arbeta med andra uppdrag inom Arenakoncernens verksamheter. Då vi har flera kontor i Stockholm, men också Södertälje och Uppsala innebär tjänsten ett visst resande.

Att få individer i arbete eller utbildning är huvudsyftet med många av våra insatser.

”Ett fungerande arbetsliv är nyckeln till ett fungerande samhälle”

Din profil

Du har:
• examen som Studie- och Yrkesvägledare
• gärna ett par års arbetslivserfarenhet
• god kännedom om den lokala arbetsmarknaden och ett brett kontaktnät
• ett coachande lösningsinriktat förhållningssätt
• erfarenhet av att leda och driva egna projekt
• mycket goda kunskaper i engelska. Andra språk är meriterande.

Du är
• prestigelös, flexibel och gillar variation i arbetsuppgifterna
• kommunikativ, kontaktskapande och bygger nätverk
• resultatinriktad och kvalitetsmedveten med stark drivkraft
• strukturerad och van vid att arbeta enligt fastställda processer

Vi erbjuder:

Vi erbjuder dig fantastiska arbetskamrater och en god stämning. Vi ingår i Arenakoncernen och arbetar nära våra systerföretag, Arena Personal, Alea Kompetens, Impact och World Class, vilket ger oss kontinuerligt kompetensutbyte. Tillsammans har vi bland annat konferenser då vi fokuserar på kompetenshöjning och hälsa. Vi har även friskvårdsbidrag och du erbjuds gratis träning på våra World Class-gym i Stockholm.

Om verksamheten

Arbetslivsresurs ingår i Arenakoncernen där ett flertal företag ingår, alla med fokus på människor, arbete och hälsa. Arbetslivsresurs identifierar, stärker och utvecklar människor till att bli sitt bästa jag. Vi är specialister på att utveckla människor. Med det menar vi att vi har kunskap om vad som krävs för att locka det bästa ur individer, oavsett om man är sjuk eller frisk, medarbetare eller chef. Utifrån vår erfarenhet av de mest komplexa uppdragen utvecklar vi organisationer genom att utveckla de människor som arbetar där. VI STÄRKER STYRKOR!

 

 Ansökan

Tycker du att tjänsten låter intressant? Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor ring gärna gruppchef Maria Cucarano tel 073 3033063.

Tyvärr kan vi inte ta emot ansökan via mail, den nya dataskyddsförordningen kräver ett samtycke kring behandling av personuppgifter. Sista ansökan är xx feb men sök redan nu.

Varmt välkommen med din ansökan via följande länk: arenapersonal.com
Ansök till tjänsten