Meny

Om tjänsten
Vi söker en lärare i svenska till vårt kontor i Kiruna. Som pedagogisk resurs är du vår utbildare i svenska undervisningen, huvudsakligen med inriktning som stöd till våra deltagare med språk/läs/skrivsvårigheter. Även praktiska inslag kan förekomma. Det finns stora möjligheter att utforma rollen utifrån deltagarnas behov. Detta är ett uppdrag i samarbete med Arbetsförmedlingen. Du kommer att arbeta i team med erfarna kollegor.
Att få individer i arbete eller utbildning är huvudsyftet med många av våra insatser.

”Ett fungerande arbetsliv är nyckeln till ett fungerande samhälle”

Din profil
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning i svenska, och är behörig enligt Skolverkets definition. Du har dokumenterad erfarenhet om minst tre (3) år inom yrket. Det kan till exempel vara erfarenhet från gymnasieskola, Komvux, arbetsmarknadsutbildningar, SFI, Folkhögskola eller Yrkeshögskola.
Du bör ha god samarbetsförmåga och intresse av att arbeta med människor. Du trivs med att arbeta självständigt och med varierande arbetsuppgifter. Det är en fördel om du har kunskap om arbetsmarknaden och dess kompetensbehov och kompetens och intresse i att undervisa även i andra ämnen såsom engelska och matematik. Det är meriterande om du är flerspråkig eftersom vi har deltagare med annat modersmål än svenska. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och lämplighet.

Du har god vana av att arbeta med etableringsgrupper.
Du tycker om att möta/bemöta människor på ett positivt, serviceinriktat och pedagogiskt sätt.
Du är inte främmande inför att arbeta med en hel grupp och samtidigt har förmågan att se individens behov, allt för att säkerställa att alla elever når sitt mål.
Du tar ansvar både när du arbetar självständigt och i grupp.

Vi erbjuder
• ett uppdrag med variation i dina arbetsuppgifter
• stora möjligheter till yrkesmässig utveckling
• samarbete med engagerade kollegor
• ett uppdrag med frihet under ansvar
• ett arbete med många kontakter både internt och externt
• hos oss är du en uppskattad kollega

Om verksamheten
Arbetslivsresurs ingår i Arenakoncernen. I koncernen ingår bolagen Arbetslivsresurs, Arena Personal, Impact och World Class som tillsammans erbjuder långsiktiga och hållbara lösningar för organisationer, företag och medarbetare. Koncernen tillhandahåller ett komplett tjänsteutbud inom Bemanning & rekrytering, Hälsa & rehabilitering samt Karriär & omställning.

Vi finns heltäckande runt om i landet och bolagen sitter tillsammans i våra lokaler. Vi har gemensamma värderingar inom alla bolagen kring engagemang och professionalitet som ger en bra grund för samarbete.
Gå gärna in på www.arbetslivsresurs.se så ser du mer vad vi gör och även alla våra lediga tjänster
Inom Arenakoncernen tror vi starkt på mottot att ett fungerande arbetsliv är nyckeln till ett fungerande samhälle. Alla våra medarbetare gör skillnad varje dag genom att skapa förutsättningar för att just dessa två parametrar skall uppfyllas. Våra insatser gör skillnad.

Ansökan
Vi ser fram emot fram emot din ansökan snarast, då intervjuer och tillsättning görs löpande. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökan på mail. För mer information om tjänsten, maila gärna dina frågor till marknadsområdeschef Camilla Vikberg camilla.vikberg@arenapersonal.com .

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten