Meny

Om tjänsten
Arenakoncernen består av bolagen Arbetslivsresurs, Arena Personal, Impact och World Class som tillsammans erbjuder långsiktiga och hållbara lösningar för organisationer, företag och medarbetare. Koncernen tillhandahåller ett komplett tjänsteutbud inom HR-området där bemanning, rekrytering, rehabilitering, omställning och organisationsutveckling ingår.

Arbetslivsresurs utvecklar både individer, grupper och organisationer, skapar trygghet i omställning och hjälper människor att komma tillbaka till arbete. Vi har 25 års branscherfarenhet och är ledande inom vårt område med 500 medarbetare som finns på 80 orter i landet. Tiotusentals personer kommer vidare i arbetslivet varje år tack vare de insatser vi gör.

Inom Arenakoncernen drivs vi av entusiasm inför ständig utveckling! Vi har alla ett gemensamt genuint intresse för människor. Dagligen arbetar alla våra medarbetare hårt för att kunna ge så många människor i Sverige som möjligt en chans att hitta sin plats på arbetsmarknaden samt influera till ett hälsosamt mindset och leverne.

Våra värdeord Personlig, Engagerad och Professionell ligger till grund för hur vi arbetar på daglig basis. Rollen som Arbetsterapeut inom vårt bolag Arbetslivsresurs är en mycket viktig kugge i vår ambition att alltid sträva efter att överträffa satta förväntningar och skapa engagemang inför framtida utmaningar.

Vi söker nu en konsult med båda fötterna på jorden och ett stort intresse för människor som vill vara med på vår framgångsresa. Tjänsten kommer att vara placerad på vårt Göteborgskontor som ligger på Odinsgatan nära centralstationen.

Som konsult inom Arenakoncernen arbetar du med tjänster kopplade till din erfarenhet utifrån dess riktlinjer och krav. Du ges möjlighet att arbeta med uppdrag kopplade till din bakgrund som arbetsterapeut, framförallt inom området rehabilitering och hälsa. Du arbetar löpande med att upprätthålla och underhålla kontaktytor och nätverka både internt och externt. Rollen innefattar även administrativa arbetsuppgifter kopplade till de uppdrag du kommer att vara aktiv inom.

Din profil
För att lyckas som arbetsterapeut hos oss krävs så väl kunskap som erfarenhet inom rehabilitering och omställning. Vi söker dig som har en relevant högskoleexamen samt några års erfarenhet av arbete med arbetslivsinriktade förändringsprocesser.

Du är van att leda och driva egna projekt samt att anskaffa, följa upp och utvärdera arbetsprövningar/arbetsförmågebedömningar. Erfarenhet från arbete både med individer och grupper är en förutsättning för att kunna prestera bra i denna roll.

Som person är du resultatorienterad, kvalitetsmedveten samt coachande och lösningsorienterad. Vi ser det som en stor fördel om du har god kommunikativ förmåga så väl genom tal och skrift samt inger tillit och förtroende. För att lyckas arbeta på toppen av din förmåga bör du vara driven, självständig och ha lätt för att arbete enligt en fast struktur. Vidare är du en god administratör och van datoranvändare. B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Hos oss får du ett arbete med variation i dina arbetsuppgifter och frihet under ansvar. Du får en god möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling samt möjlighet att bygga upp ett kompetent och inspirerande nätverk både bland kollegor och kunder.

Inom Arenakoncernen är vi väldigt måna om våra medarbetares hälsa och förespråkar ett hälsosamt förhållningssätt till både kropp och själ. Vi arbetar vi aktivt med att uppmuntra våra medarbetare till en hälsosam livsstil ur alla aspekter och hälsotänket genomsyrar vår verksamhet.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast 2018-03-23. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum för ansökan. För frågor och ytterligare information hänvisas till, Regionchef Barbro Hultqvist, 070-211 53 58.

Ansök till tjänsten